osz_levelek_nap

Egyelőre nem mutatja igazi arcát az ősz

osz_levelek_nap

Egyelőre nem mutatja igazi arcát az ősz

Sok napsütést és kevés csapadékot ígérnek a meteorológusok.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Csütörtökön nyugat felől csökken a felhőzet, az ország nagy részén több órára kisüt a nap, azonban az északkeleti völgyekben néhol tartósabban felhős maradhat az idő.

A déli óráktól nyugat felől ismét felhősödés kezdődik, estétől főként az északi országrészben várható eső, zápor. A déli, délkeleti szél megélénkül, az Észak- és Nyugat-Dunántúlon megerősödik, illetve helyenként viharossá fokozódik.

A legmagasabb nappali hőmérséklet nagyrészt 16 és 21 fok között alakul. de az északi szélcsendes völgyekben ennél több fokkal hűvösebb maradhat az idő. Késő estére 9, 18 fok közé hűl le a levegő.

Pénteken hajnalban nyugat felől egyre nagyobb területen növekszik meg erősen a felhőzet, és az északi és nyugati tájakon több helyen alakul ki eső, zápor. A déli országrészben kisebb-nagyobb körzetekben kevesebb felhő is lehet az égen.

A déli, délkeleti szél sokfelé lesz erős, a Dunántúlon néhol viharos. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 8 és 15 fok között alakul – írja részletes előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

fotó: freepik.com

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email