szivarvany_eso_nyar

Napsütést, de zivatart is hozhat a vasárnap Érden

szivarvany_eso_nyar

Napsütést, de zivatart is hozhat a vasárnap Érden

A felhőtakaró nagyrészt eloszlik, de széllökések és esőzés így is elfordulhat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Változékony, de nagyrészt napos időre számíthatunk vasárnap, melyet olykor élénk széllökések és kisebb zivatarok kísérhetnek- derül ki a Országos Meteorológiai Szolgálat MTI-nek is elküldött előrejelzéséből.

A szombat esti óráktól ugyanis fokozatosan csökken a felhőzet. Vasárnap hajnalban még több helyen köd és rétegfelhőzet alakulhat ki , mely a nap folyamán fokozatosan felszakad – csak az az Északi-középhegység tágabb térségében marad meg tartósan. Vasárnap napközben megerősödik a délies légmozgás, a Dunántúlon akár viharos lökések is előfordulhatnak.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet országosan általában 6 és 12 fok között valószínű, de az északi hidegre hajlamos helyeken ennél alacsonyabb értékeket is mérhetünk. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap többnyire 16 és 23 fok között várható, de a tartósan felhős területeken ennél több fokkal hidegebb lehet.

időjárás met.hu
Az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnapi, Érdre vonatkozó adatai

A meteorológiai szolgálat települési szintű, Érdre vonatkozó adatai szerint városunkban napközben legfeljebb 14 fokra, ám viszonylag derűs időre számíthatunk. A szél élénk, olykor 37 kilométer/órás is lehet – zivatar csak délután valószínűsíthető, csekély, 1 milliméternyi csapadékkal.

met,hu / borítóképünk illusztráció!

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email