osz_boldogsag_nap

Fordulatos időjárásban lesz részünk

osz_boldogsag_nap

Fordulatos időjárásban lesz részünk

Folytatódik az enyhe, de változékony őszi időjárás.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Kedden eleinte szűrt napsütésre számíthatunk, majd nyugat felől mindenütt beborul az ég – írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.  Késő délutánig csak néhol fordulhat elő gyenge eső, szitálás, ezt követően viszont már egyre több helyen várható csapadék.
A délies szél megélénkül, helyenként meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet nagyrészt 19 és 25 fok között valószínű, de a tartósabban felhős tájakon ennél pár fokkal hűvösebb marad az idő. Késő estére 12 és 21 fok közé hűl le a levegő.

Kedd estétől szerda reggelig

Az éjszaka első felében erősen felhős vagy borult lesz az ég, majd hajnaltájt kezd el vékonyodni, szakadozni a felhőzet délnyugat felől. Sokfelé várható csapadék, akár több hullámban is. Az eső, záporeső mellett beágyazott zivatarok is lehetnek, amelyeket néhol intenzív csapadékhullás is kísérhet. A nyugati, délnyugati szél élénk, helyenként erős lesz, az Észak-Dunántúlon egyre nagyobb területen északnyugatira fordul a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 16 fok között alakul.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email