2023-masters-antigravity-vilagkupa

Egy hajszállal maradtak le a döntőről az érdi táncosok

2023-masters-antigravity-vilagkupa

Egy hajszállal maradtak le a döntőről az érdi táncosok

A Masters SE "AntiGravity" formációja nemrég a szlovéniai világkupán szerepelt Ljubjlanában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Szécsényi Vanessza edző által felkészített formáció erős mezőnybe került a világkupán, ahol egy több szakaszból álló versengésben kellett helytállnia. Az AntiGravity azok után, hogy egyenes ágon jutott középdöntőbe, kicsivel maradt le a fináléról és végül 8. helyen zárta a rangos nemzetközi megmérettetést.

Szécsényi Vanessza, a Masters Sportegyesület akrobatikus rock and roll táncoktatója elmondta, hogy a csapat együtt utazott ki Ljubljanába és a városnézés, közös vacsora, készülődés nagyon jó hangulatot teremtett a lányok között. Nagy izgalommal kezdték a szombati napot. Mivel ilyen sok résztvevő volt, így elődöntő, reményfutam, középdöntő előzte meg a döntőbe jutást.

Az első kör után nyolc táncos egység került közvetlenül középdöntőbe, a többiek reményfutamoztak, hogy bejussanak a legjobb tizenkettőbe. Ami nekünk nagy öröm volt, hogy az AntiGravity egyenes ágon bejutott a középdöntőbe – tette hozzá.

„Ez hatalmas siker, hiszen még csak a harmadik nemzetközi versenye volt a mostani a csapatnak. Sajnos a döntőről éppen lecsúsztunk, mivel az első hét formáció jut be, de ettől függetlenül is büszkék voltunk az eredményre. Sokat tanultunk ebből a versenyből, így a következő világversenyen igyekszünk majd még előrébb végezni”

— értékelte az eredményeket a szakember.

A Masters SE egységei tovább folytatják a felkészülést és hamarosan újabb versenyeken veszik fel a kesztyűt riválisaikkal.

Fotó: Masters SE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email