Temeto rendőrautó_0

Bűnbanda garázdálkodik az Ercsi úti temetőben

Temeto rendőrautó_0

Bűnbanda garázdálkodik az Ercsi úti temetőben

A bejelentések alapján pénztárcákat lop és autókat fosztogat a közelmúltban feltűnt bűnözői csoport.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az utóbbi időben több olyan bejelentés is érkezett az Érdi Rendőrkapitányságra, amikor arról panaszkodtak emberek, hogy az Ercsi úti temetőben, illetve annak környékén ellopták a pénztárcájukat, vagy épp feltörték az autójukat, és onnan emeltek ki ezt-azt.

Az esetek kapcsán a hatóság arra gyanakszik, hogy egy profi bűnbanda összehangolt akcióiról lehet szó, mely ügyekben már el is kezdődött a nyomozás – tájékoztatta az ÉrdMostot László Ferenc, a Polgármesteri Hivatal kommunikációs vezetője.

Ercsi úti temető

Ráadásul közeledik a mindenszentek és halottak napja, vagyis a szokásosnál jóval többen fordulnak meg a temetőben, ezért a rendőrség is nagyobb számban lesz jelen, illetve folyamatosan figyelik majd a bejáratnál lévő kamerákat is, hogy amennyiben szükséges, akkor minél hamarabb rajtakapják a bűnözőket – tette hozzá.

Ugyanakkor László Ferenc felhívta a figyelmet arra is, hogy legalább ilyen fontos a körültekintő magatartás, hogy mindenki vigyázzon a saját értékeire. Vagy ha már megtörtént a baj, akkor azonnal jelentsék a temetőgondnoki irodában, de még hatékonyabb, ha valaki közvetlenül a rendőrséghez fordul.

Fotó: ÉrdMost archív/Draskovics Ádám

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email