volanbusz_200509

Nézzen menetrendet a hosszú hétvégén

volanbusz_200509

Nézzen menetrendet a hosszú hétvégén

Az ünnep miatt változik a vonatok és a Volánbusz járatainak közlekedési rendje.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A MÁV tájékoztatása szerint a vonatok október 22-én az ünnepnapi, 23-án a vasárnapi, 24-én már a munkanapi menetrend szerint közlekednek. A Volánbusz járatai 22-én munkaszüneti napon, 23-án a hét első tanítási és munkanapját megelőző munkaszüneti napon, 24-én a hét első tanítási és munkanapján érvényes menetrend szerint közlekednek.

Október 23-án a 744-es és 746-os autóbuszok a Minaret, illetve a Tárnoki elágazás és az autóbusz-állomás között közlekednek, a Tesco áruházat nem érintik. 

Várhatóan sokan kelnek útra, ezért érdemes minél előbb elővételben megváltani a menetjegyeket, a jegyváltáshoz igénybe venni az 5 százalékos kedvezményt nyújtó online jegyvásárlást az Elvirán vagy a MÁV mobilalkalmazásban.

A kihasználtabb reggeli és délutáni InterCity vonatok szerelvényei a többi hétvégén megszokottnál nagyobb kapacitással, plusz kocsikkal közlekednek. Az Elvira menetrendi keresőben nyomon követhető egy vonat ülőhely-foglaltsága a helyjegy-eladások alapján, így az utasok kiválaszthatják a nekik megfelelő, még szabad ülőhellyel rendelkező helyjegyes vonatokat.

Részletek a hosszú hétvége vonatközlekedéséről itt, az ünnepi buszközlekedésről pedig itt.

Fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email