podcast_studio_index

Elindult az ÉrdMost podcast stúdiója

podcast_studio_index

Elindult az ÉrdMost podcast stúdiója

A legizgalmasabb beszélgetéseket ezentúl képben és hangban is nyomon követhetik az ÉrdMost Youtube csatornáján és Facebook oldalán.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Több hónapnyi tervezést, átalakítást és tesztelést követően ma reggel debütált az ÉrdMost podcast stúdiója. Vagyis az itt rögzített beszélgetések egy részét a jövőben már nem csak hangban, hanem mozgóképes formában is figyelemmel lehet majd kísérni.

Az első podcast adás az Érd FM népszerű napindító műsorának, a Bundáskenyérnek egyik október 19-ei interjújából készült, amelyben Szűcs Gábor, Érd alpolgármestere volt a két műsorvezető, Némedi-Varga Tímea és Madár Tamás vendége.

A városvezető elsősorban az önkormányzat érdi nyugdíjas korosztályt érintő intézkedéseiről beszélt, de számos egyéb érdekes téma is szóba került a háromnegyed órás beszélgetésben.

 

Az ÉrdMost podcast szolgáltatására visszatérve, a jövőben nem csupán az Érd FM reggeli műsorából készülnek majd a mostanihoz hasonló audiovizuális tartalmak. Ugyanis hamarosan a helyi rádió Majdnem szombat című szórakoztató, a Playoff című sport vagy épp a Helyben vagyunk című közszolgálati magazinműsorának egy-egy részletét, illetve adását is meg lehet majd nézni.

Fotó: ÉrdMost

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email