M7_dugo

Újabb lezárás sokkolja az autósokat az M0-M7 csomópontjában

M7_dugo

Újabb lezárás sokkolja az autósokat az M0-M7 csomópontjában

Szerdától péntekig az M0-s autóúton közlekedők átmenetileg nem hajthatnak fel közvetlenül az M7-es autópályára Budapest felé.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

2023. október 18-án hajnaltól várhatóan 2023. október 20-a, péntek estig az M0-M7 csomópontban az M7-es autópályára – Budapest irányában – a felhajtó ágon és a gyűjtő-elosztó pályán egyaránt útzárat vezetnek be – írja tájékoztatásában a Magyar Közút.

A zárás ideje alatt az M7-es autópályára Budapest felé az M0-s autóútról mindkét irányból, illetve Törökbálint felől közvetlenül nem lehet majd felhajtani.

A zárás ideje alatt az M0-s autóúton közlekedők a környező csomópontokon keresztül tudják megközelíteni a fővárost és az érintett településeket.

A tájékoztatásban továbbá az áll, hogy érvényben marad az október 16-án bevezetett teljes útzár is az M0-s autóút 2-es kilométerszelvényében lévő törökbálinti csomópontjában, az M1-es autópálya irányába vezető oldal fel- és lehajtó ágain. A zárást várhatóan október 19-én, csütörtökön oldják fel.

A zárás ideje alatt az M0-s autóúton az M7-es autópálya irányából közlekedők az érintett csomópontban az M0-M1 csomóponton keresztül tudnak lehajtani. A Törökbálint felől érkezőknek érdemes az M1-es autópályára közvetlenül felhajtani az M1-es autópálya törökbálinti csomópontján keresztül.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

 

fotó: Gárdos Attila

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email