M0-M7

Hétfőtől újabb korlátozások lesznek az M0-son Törökbálintnál

M0-M7

Hétfőtől újabb korlátozások lesznek az M0-son Törökbálintnál

Az M0-s autóút törökbálinti csomópontjában az M1-es autópálya irányába vezető oldal fel- és lehajtó ágain teljes útzárat vezetnek be.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Burkolatfelújítási munkálatok miatt október 16-án, hétfőn a hajnali óráktól várhatóan október 20-a, péntekig az M0-s autóút törökbálinti csomópontjában az M1-es autópálya irányába vezető oldal fel- és lehajtó ágain teljes útzárat vezetnek be a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei.

A korlátozás ideje alatt Törökbálint felől nem lehet felhajtani az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalára, valamint az M0-s autóútról nem lehet lehajtani Törökbálint felé majd a csomópontban.

A zárás ideje alatt az M0-s autóúton az M7-es autópálya irányából közlekedők az érintett csomópontban az M0-M1 csomóponton keresztül tudnak lehajtani. A Törökbálint felől érkezőknek érdemes az M1-es autópályára közvetlenül felhajtani az M1-es autópálya törökbálinti csomópontján keresztül.

 

Ezen túl érvényben marad várhatóan október 16-ig a már bevezetett teljes útzár az M7-es autópálya Balaton irányába vezető oldal melletti gyűjtő-elosztó, valamint az M0-s autóút Nyíregyháza irányába vezető oldal melletti gyűjtő-elosztó pályán.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

fotó: Gárdos Attila

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email