M0_M7

Hétfőtől újabb lezárások lesznek az M0-M7 csomópontjában

M0_M7

Hétfőtől újabb lezárások lesznek az M0-M7 csomópontjában

Térképen mutatjuk, hogy pontosan hol lesz teljes útzár a munkálatok miatt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A forgalmat jelentős mértékben befolyásoló felújítási munkálatok zajlanak az M0-M7 csomópontjában. Félpályás, esetenként teljes útzár bevezetése mellett végzik a burkolatfelújítást az érintett szakaszon, amelynek a kezdetéről ITT számoltunk be.

Több szakaszban végzik a munkálatokat, legközelebb október 7-én szombaton lesznek korlátozások, amelynek a részleteiről ITT olvashatnak.

A hétvégi időszakos lezárás után sem dőlhetünk hátra, hiszen október 9-én hétfőtől várhatóan egy hétig az M0-s autóút Nyíregyháza irányába vezető oldal melletti gyűjtő-elosztó pályán teljes útzárat vezetnek be a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei.

Továbbra is érvényben marad a 2023. október 5-én bevezetett teljes útzár is az M7-es autópálya Balaton irányába vezető oldal melletti gyűjtő-elosztó pályáján.

Ennek következtében az M7-es autópályán Budapest irányából az M0-s autóútra mindkét irányba, továbbá a 8103-as jelű út Érd észak irányába sem lehet majd felhajtani, várhatóan október 16-ig.

A zárás ideje alatt Budapest felől az M0-s autópályára az M1-es autópályán keresztül javasolt felhajtani. A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről az Útinform szolgálatánál, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email