Aszfaltozás a Bányász és a Bognár utcában

Két felső-parkvárosi utca is aszfaltburkolatot kapott

Aszfaltozás a Bányász és a Bognár utcában

Két felső-parkvárosi utca is aszfaltburkolatot kapott

A Bányász és Bognár utcák után a Teleki Iskola környéki utcák következnek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Noha ezt sok érdi utcáról el lehet mondani, de a város felső-parkvárosi részén elhelyezkedő Bányász és a Bognár utcákban is már nagyon régóta várták a lakók, hogy végre normális burkolaton tudjanak közlekedni.

Mint azt László Ferenc, a Polgármesteri Hivatal kommunikációs vezetője az ÉrdMostnak elmondta, mintegy fél kilométer hosszan újult meg a két utca. Konkrétan egy 4 méter széles út épült, kétszer félméternyi padkával. Az utca 10 cm magas mart aszfalt-, illetve 5 cm magas kopóréteget kapott.

Terítik a kopóréteget a Bognár utcában

A kommunikációs vezető hozzátette, az önkormányzatnál nagyon reménykednek abban, hogy hamarosan a környező utcákban is elindulhat az útépítés. A cél a Teleki Iskola környéki, így a Burkoló, Búvár, Favágó utcák felújítása lenne. A munkálatok során nem csak friss burkolatot terítenének, hanem járdaépítés és csapadékvízelvezetés is a tervek közt szerepel.

Az engedélyek, a tervezés, a közbeszerzés, a szerződés adott, már csak a minisztérium jóváhagyására várnak, hogy a közel félmilliárd forintos beruházás elinduljon – árulta el László Ferenc.

Fotó: ÉrdMost/Gárdos Attila

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email