Men play socer at the park. Tournament on mini-footbal. Guy in a black sportsuits.

Csúnya verekedés volt az egyik érdi iskolában

Men play socer at the park. Tournament on mini-footbal. Guy in a black sportsuits.

Csúnya verekedés volt az egyik érdi iskolában

A két fiú a tornaórán esett egymásnak, egyiküket kórházba is vitték.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az egyik érdi általános iskolában egy tornaórán kapott össze két diák és verekedés lett a vége. Egyikük olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba kellett szállítani – írja a Bors.

A bulvárlap az egyik közösségi oldalon írt szülői bejegyzésből idézett, mely szerint a 11 éves fiút úgy megverte a társa, hogy majdnem leszakadt a lépe.

Információink szerint a Teleki iskolában történt az eset még hetekkel ezelőtt. Szerkesztőségünk megkereste a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, ahonnan megerősítették a verekedés tényét, de a körülmények korántsem ennyire egyértelműek.

Szabóné Berki Bianka szóvivő kérdésünkre válaszolva elmondta, hogy a rendőrség az érdi iskolában megsérült kisfiúról a gyámhivatal jelzésének útján értesült.

„Az érdi rendőrök az információkat ellenőrizték és megállapították, hogy a tanulók testnevelés órán, játék közben a labda megszerzésért „küzdöttek”, miközben a kisfiút egy 11 éves diáktársa megrúgta a lábszárán és a hasán, majd fejbe dobta a labdával”

– tette hozzá a szóvivő.

Az orvosi vizsgálatok 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést – horzsolást, zúzódást – állapítottak meg. A hatályos magyar büntetőjog szabályai szerint büntethetőséget kizáró ok a gyermekkor. Tekintettel az életkorára, a diáktárs nem büntethető, büntetőeljárás nem indítható – áll a hivatalos tájékoztatásban.

A hírek szerint az iskolai esetet követő napokban a Tétényi utca közelében egy futó nőt bántalmaztak, aki – a hivatalosnak nem nevezhető forrás szerint – a verekedésben megsérült gyermek édesanyja, és a két esetnek pedig köze van egymáshoz.

A rendőrség a nővel kapcsolatban ugyan megerősítette a bántalmazás tényét, de hogy bármi kapcsolat lenne az események között, arra nincsenek bizonyítékok.

A hivatalos tájékoztatás szerint az Érdi Rendőrkapitányság feljelentés kiegészítést rendelt el az ügyben, a körülmények tisztázása pedig folyamatban van.

Az ÉrdMost megpróbálta elérni az oktatási intézmény vezetőjét is, de egyelőre választ nem kaptunk. Amint újabb információk lesznek az ügyben, cikkünket frissítjük.

 

 

fotó: freepik.com

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email