nap_idojaras_levelek

Az időjárásra ma sem fogunk panaszkodni

nap_idojaras_levelek

Az időjárásra ma sem fogunk panaszkodni

Úgy tűnik, semmi sem zavarja meg a szikrázó napsütést.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Többnyire felhőtlen vagy gyengén fátyolfelhős idő várható. A kora esti óráktól egyre több felhő jelenik meg nyugaton. Csapadék nem várható. A déli szél többfelé megélénkül, a Dunántúlon néhol meg is erősödik. A hőmérséklet délután 22 és 28, késő este 13, 21 fok között valószínű – írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgáltat.

Szerdán hajnalban nyugat felől egyre többfelé növekszik meg a fátyolfelhőzet, ami fokozatosan meg is vastagszik, de reggelig csak elvétve lehet gyenge záporeső. A déli szél a Dunántúlon és a középső területeken északnyugatira fordul, és megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 10 és 16 fok között alakul, de az északkeleti völgyekben ennél pár fokkal hidegebb is lehet.

Orvosmeteorológia

Habár fronthatással nem kell számolni, a légkörben zajló több fokos melegedés miatt az időjárás-változásokra különösen érzékenyen reagálóknál melegfronti hatások tapasztalhatók. A nap folyamán a  keringési problémák erősödhetnek fel. Emellett a migrén lehet a legáltalánosabb tünet, különösen azoknál, akik a szokatlan meleget nehezebben viselik.

 

 

fotó: freepik.com

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email