rendorseg_DomonkosBalint

Súlyosan bántalmaztak egy férfit Érden – videó

rendorseg_DomonkosBalint

Súlyosan bántalmaztak egy férfit Érden – videó

A Selmeci utcában szabadultak el az indulatok.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Leütöttek egy 51 éves férfit Érden, a Selmeci utcában. A 24.hu birtokába jutott videókat megnézve látható, hogy az elkövető átugrik a kerítésen, majd ököllel olyan elemi erővel vágja állkapcson a másik férfit, hogy az eszméletét veszti és hanyatt esik a járdán.

A másik felvétel pedig arról tanúskodik, hogy az eszméletlen férfit még akkor is bántalmazták, amikor már ájultan, láthatóan magatehetetlenül fekszik a földön. Többen is a odamentek a sértetthez, hogy megpróbálják talpra állítani, de ez nem sikerült.

„Ügyfelem elájult az ütéstől, és már ájulva terült el a betonon és verte be a fejét. Kész csoda, hogy ilyen állapotban nem érte súlyosabb koponyasérülés. Az ismeretlen férfi ezt követően magából kikelve ordibált, majd fölé hajolt, és még meg is pofozta a földön fekvő, magatehetetlen áldozatát. Három héttel ezelőtt történt az eset, de a hatóságok azóta sem foglalkoznak vele. Pedig minimum súlyos testi sértés kísérlete vagy életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt kellene nyomozniuk”

– nyilatkozta a lapnak a sértett ügyvédje.

Az egyik felvételen az is hallható, hogy az elkövető a kutyája miatt borult ki és ezt szóvá is tette az ott lévő munkásoknak.

„Az ügyfelem állítólag három nappal korábban elsodorta az ismeretlen férfi barátnőjét, és a kutyáját, amikor a nő a mobilját nyomkodva át akart kelni az úton. Szerintem ebből legfeljebb annyi igaz, hogy védencem elsodorta az ebet, csak a nő nem merte elmondani a párjának, hogy azért ütötték el kutyát, mert nyomkodta a telefonját, és nem figyelt”

– tette hozzá az ügyvéd.

A bántalmazó pedig azzal védekezik, hogy csak egy pofont akart adni, de a sértett ellépett előle, ezért nem tudta teljesen megpofozni, viszont az ellépés közben a sértett megbotlott, elesett és bevágta a fejét a betonba.

Az Érdi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt folytat eljárást az ügyben, de gyanúsítotti kihallgatásra még nem került sor – tájékoztatott az üggyel kapcsolatban a Pest Vármegyei Főügyészség.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Szabóné Berki Bianka pedig úgy tájékoztatott, hogy súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt folyik büntetőeljárás egyelőre ismeretlen tettes ellen, és mivel folyamatban van a nyomozás, bővebb tájékoztatás nem adható.

Az esetről készült videókat ITT lehet megtekinteni.

forrás: 24.hu / ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email