vadlud

Szerdától változik a forglami rend a Vadlúd utcánál

vadlud

Szerdától változik a forglami rend a Vadlúd utcánál

Újabb szakaszához érkezett a körforgalom építése.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Vadlúd utcai körforgalom építése a terveknek megfelelően halad. Az építkezés kezdetén a terület kissé áttekinthetetlennek tűnt, ám a legújabb változásoknak köszönhetően már egyértelműbb a kép – olvasható a város hivatalos Facebook-oldalán. A kivitelező ütemezett munkájának eredményeképpen a végleges útpálya elkészült, épül a vízelvezetőrendszer, valamint a járdák burkolása is folyamatban van.

Fontos kiemelni, hogy a közlekedők figyelemmel kísérjék a változásokat. Szeptember 13-án, szerdán ugyanis  ismét változik a forgalmi rend a területen. A Vadlúd utca mindkét irányban járható lesz, és a lámpás irányítás megszűnik. Az új körforgalom minden ága már rendelkezik szilárd burkolattal, így a forgalom kisebb korlátozásokkal, a körforgalmak közlekedési szabályainak betartásával haladhat.

A tömegközlekedést használóknak fontos információ, hogy az autóbuszok is az eredeti útvonalaikon közlekednek. Egyelőre még az ideiglenes megállókat használják a Volán járatai, ami várhatóan szeptember végéig marad érvényben.

Az új forgalmi renddel könnyebbé válik a haladás a területen. Fontos azonban szem előtt tartani a változásokat a biztonságos közlekedés érdekében.

forrás: Érd MJV Facebook

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email