20230912_140419

Holttestet találtak a templomkertben

20230912_140419

Holttestet találtak a templomkertben

Ófaluban a helyszínelés idejére lezárták a környéket a rendőrök.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Információink szerint egy holttestet találtak az ófalusi Szent Mihály-templom kertjében kedden délelőtt. A rendőrség az ÉrdMostnak megerősítette a hírt: valóban egy 34 éves férfit feküdt holtan a helyszínen.

A templom közelében lakók elmondása szerint délelőtt lezárták az egész környéket, rengeteg rendőrautó volt a közeli Termál Hotel parkolójában is. A helyiek úgy tudják, hogy a férfi öngyilkosságot követett el, nagy mennyiségű gyógyszert vett be, így vetett véget az életének.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya a halálesettel kapcsolatban elmondta, hogy a helyszíni vizsgálat során idegenkezűség gyanúja nem merült fel, így a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06-80/505-505 telefonszámok valamelyikét!

 

 

 

 

fotó: Gárdos Attila

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Házi segítségnyújtás pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email