nap_idojaras_levelek

Egyre közelebb a fordulat az időjárásban

nap_idojaras_levelek

Egyre közelebb a fordulat az időjárásban

Nem élvezhetjük már sokáig az őszbe nyúló nyarat, de még marad a nyárias időjárás.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hétfőn döntően felhőtlen időre van kilátás csapadék nélkül – írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de az Alpokalján és a Kisalföldön időnként megélénkülhet a déli szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 33 fok között alakul. Késő estére többnyire 15 és 20 fok közé csökken a hőmérséklet.

Keddre virradóra a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 10 és 15 fok között alakul, a hidegre érzékeny helyeken ennél hidegebb, míg belvárosokban és vízpartokon melegebb lehet a hajnal.

Az időjárás az egészségünkre, a közérzetünkre sem lesz rossz hatással, hiszen fronthatással nem kell számolni az arra érzékenyeknek. A szervezet számára ez a stresszmentes időszak lehetőséget kínál a regenerációra és a feltöltődésre.

Sajnos a hét második fele elhozza a nem várt változást, hiszen csütörtökön egy hidegfront vet véget az őszi kánikulának. A meteorológusok szerint akár 5-10 fokkal is visszaeshet a hőmérséklet, sőt csapadékra is számítani kell.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email