Balázs Előd és Gyenes Dávid

Négy gólt szerzett német és cseh csapatok ellen Balázs Előd

Balázs Előd és Gyenes Dávid

Négy gólt szerzett német és cseh csapatok ellen Balázs Előd

A Kárpáti Farkasok jégkorongozójával is felálló U17-es magyar válogatott Csehországban szerepelt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Kemény egyhetes programon van túl a 17 év alatti magyar nemzeti csapat, amely az új szezon első közös programján Csehországba utazott edzeni és felkészülési mérkőzéseket játszani. A játékoskeretbe meghívták klubunk tehetségét, Balázs Elődöt is, illetve a szakmai stábban Gyenes Dávid kapusedzőként képviselte a Kárpáti Farkasokat.

A piros-fehér-zöld együttes három barátságos összecsapáson lépett jégre: Plzen-ben a helyi HC Plzen Wolves és a német Frankfurt ellen, Karlovy Vary-ban pedig szintén a lokális csapattal csatázott. Mindhárom találkozót győzelemmel zárták a mieink, sorrendben 5-1-es, 10-0-s és 5-2-es eredménnyel. Külön öröm, hogy az érdi klub játékosa, Balázs Előd nem csupán valamennyi megmérettetésen játéklehetőséget kapott, de négy góllal és egy gólpasszal nagyban hozzá is járult a sikerekhez.

„Elsősorban a testtel történő játékra koncentráltunk az összetartás alatt, illetve arra is, hogy minél nagyobb biztonságban legyen nálunk a korong. Nagyon fárasztóak voltak a mérkőzések, de azokon a napokon, mikor nem játszottunk, volt lehetőségünk regenerálódni. Ilyenkor a délelőtti edzések után padeleztünk, teniszeztünk, gokartoztunk, medencéztünk. Sikerült négy gólt szereznem és egy gólpasszt adnom, aminek örülök”

— nyilatkozta a Kárpáti Farkasok korosztályos válogatott jégkorongozója, Balázs Előd.

„Ez volt az első összetartásunk ebben a szezonban. Az elsődleges célja az volt a cseh túrának, hogy az edzői stáb jobban megismerje a korosztályt. Teljesen azért nem volt ismeretlen senki sem, hiszen a tavalyi U16-os keretről voltak információink az edzőkollégák jóvoltából. Csehországban mindenkinek biztosítottunk játéklehetőséget, az pedig külön öröm számomra, hogy a klubomból is volt érintett Előd személyében” 

— tette hozzá Gyenes Dávid, a Kárpáti Farkasok és az U17-es magyar válogatott kapusedzője.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email