22_03_29_erdmost_nincskep

Új orvos érkezik a Romics diabetológiájára

22_03_29_erdmost_nincskep

Új orvos érkezik a Romics diabetológiájára

Rövid idő alatt sikerült új szakembert találni a nyáron megüresedett helyre.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Még június 19-én jelent megy a Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény közösségi oldalán, hogy Dr. Bencsik Nóra diabetológus távozik Érdről. Az elmúlt időszakot az intétzmény diabetológiája  három orvossal küzdötte végig.

A Romics főigazgatója akkor azt írta a közleményben, hogy óriási felelősség van a háziorvosok vállán, de pont az ő tudásuk, kiegészülve a diabetológusokkal történő aktív kapcsolatuk biztosítja azt, hogy a diabeteszes betegek nem maradnak ellátatlanul.

„Az a tény, hogy egy új beteg adott esetben csak hónapok múlva kap időpontot a Romics diabetológiára, nem jelenti azt, hogy addig ellátatlan marad!”

– hangsúlyozta Bárány Zsolt, továbbá hozzátette, hogy a háttérben számtalan konzultáció történhet, mely – mire a beteg a szakorvoshoz jut – már az első pozitív eredményt produkálhatja.

A legfrissebb bejegyzés szerint azonban úgy néz ki, hogy helyreáll a rend a diabetológián, hiszen 2023. szeptember 4-én kezdi meg a munkát Dr. Bencze Rita, aki az első időszakban heti egy alkalommal 3 órát rendel, de remélhetőleg a távozott Dr. Bencsik Nórához hasonlóan mielőbb heti 6 órában dolgozhat az intézményben.

A főigazgató Facebook-posztban megjegyezte, hogy a diabetes korunk népbetegsége, így öröm, hogy erre a területre viszonylag gyorsan sikerült orvost találni.

fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email