Young beautiful woman standing in the flower field enjoyment.

Kellemes meglepetéssel búcsúzik a nyár

Young beautiful woman standing in the flower field enjoyment.

Kellemes meglepetéssel búcsúzik a nyár

Mutatjuk, hogy mit tartogat mára az időjárás.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A hét elején még a forróságtól szenvedtünk, azonban az elmúlt 1-2 nap jelentős változást hozott időjárásunkban, a mediterrán ciklon kisöpörte az országból a kánikulát. Helyenként jelentős mennyiségű csapadék is esett, ami szintén hozzájárult a felfrissüléshez.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből kiderül, hogy csütörtökön reggel, délelőtt fokozatosan megszűnik a csapadék, mindenütt csökken a felhőzet, és délelőttől már többórás napsütés várható gyengén vagy közepesen felhős ég mellett.

Délután leginkább csak északkeleten és az Alpokalján alakulhat ki zápor, zivatar. A légmozgás fokozatosan északnyugatira, nyugatira fordul és többfelé megélénkül, de zivatarok mentén erős, viharos lökések is előfordulhatnak. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22, 27 fok között alakul. Késő estére 15 és 20 fok közé csökken a hőmérséklet.

A nyugodtnak tűnő időjárás ellenére azért veszélyjelzést is kiadtak, hiszen az ország északkeleti részén azért még előfordulhatnak záporok, zivatarok.

A hét hátralévő részében az előrejelzések szerint fokozatosan felmelegszik az idő, ismét 30 fok körüli értékekre lehet napközben számítani.

fotó: freepik.com

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email