230830-erd-dunafoldvar

Háromgólos vereséget szenvedtek labdarúgóink

230830-erd-dunafoldvar

Háromgólos vereséget szenvedtek labdarúgóink

Nem sok esélyt adtak a dunaföldváriak a mieinknek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az FC Dunaföldvárt látta vendégül az Érdi VSE labdarúgócsapata szerda délután az Ercsi úti sporttelepen. Az NB III Délnyugati Csoport 5. fordulójának összecsapásán elmaradtak a várt izgalmak, miután a vendégek magabiztosan nyertek.

Az első félidőben két gól született, de hazai szemszögből sajnálatos módon mindkettőt a vendégek jegyezték: a 17. percben Bartha László, a 25-ben pedig Urbán Péter vette be Kertész Ferenc kapuját.

0-2 után a második játékrészben sem tudott felzárkózni az Érd, sőt, a földváriak tovább növelték előnyüket. Az 55. percben Gál Szabolcs volt eredményes. A 86. minutumban 3-1-re szépített Pintér Nikolasz, de a kegyelemdöfést így is megadták a vendégek, mivel a 90. percben Bartha László második gólját is megszerezte, s beállította a 4-1-es dunaföldvári sikert jelentő végeredményt.

Férfi labdarúgó NB III, Délnyugati Csoport, 5. forduló
Érdi VSE – FC Dunaföldvár 1-4 (0-2)
Gólok: Pintér (86.), ill. Bartha (17., 90.), Urbán (25.), Gál (55.).

A mostani fiaskó után az Érdi VSE visszacsúszott a tabella 13. helyére. Legközelebb, a bajnokság hatodik játéknapján a Nagykanizsa vendégei lesznek Morvai Milánék. A zalai találkozót szeptember 3-án, 16 órától rendezik.

Fotó: Balogh István

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email