alma_latina_4_jo

Búcsúztassa a nyarat a legnagyobb slágerekkel!

alma_latina_4_jo

Búcsúztassa a nyarat a legnagyobb slágerekkel!

Az Érden is jól ismert Alma Latina együttes koncertje csütörtökön 17 órakor kezdődik a Czabai-kertben.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Magyar és külföldi örökzöld slágerekkel készül augusztus utolsó napjára a városunkban is már számos alkalommal fellépett, egyébként diósdi illetőségű Alma Latina együttes.

A formáció egy venezuelai és egy magyar zenész házassága révén jött létre, még 2008-ban. A dél-amerikai származású fuvolaművész és énekes Labant Ada Rózsa, illetve a Labant Csaba gitárművész alkotta duó később kiegészült gyermekükkel, Lehellel is, aki ütőhangszereken működik közre a produkcióban. Míg a nagyobb koncerteken a legendás Express együttes alapító tagja, Magyar Csaba billentyűs is csatlakozik hozzájuk.

 

„A házaspár a világ 21 országában mintegy 500 koncertet adott. Hét nyelven énekelnek – saját szerzeményeik mellett – latin, magyar és külföldi örökzöldeket, a népdaloktól a világslágerekig. Élőzenés, akusztikus koncertjeiken a hallgatóság különleges élménnyel gazdagodik, száz év legszebb dallamai csendülnek fel, legértékesebb zenei kincsei kerülnek bemutatásra” – olvashatjuk a zenekar honlapján.

Aki szeretné élőben is meghallgatni őket, az augusztus 31-én látogasson el a Radnai utca 50-es szám alatt található Czabai-kertbe. A koncert 17 órakor kezdődik.

Fotó: Facebook/Alma Latina együttes

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email