Rendorsegi-jpg_police.hu

Így razziáztak az érdi rendőrök Százhalombattán – videó

Rendorsegi-jpg_police.hu

Így razziáztak az érdi rendőrök Százhalombattán – videó

Az adóhatóság és a katasztrófavédelem munkatársainak bevonásával történt az akció.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Augusztus 4-én este gyülekeztek az akció előtti utolsó eligazításra a résztvevők az Érdi Rendőrkapitányság épületében. A Pest Vármegyei Kormányhivatal, a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Pest Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának 2 munkatársa, valamint 13 rendőr, illetve egy kutyás kolléga nem sokkal később Százhalombatta felé vette az irányt – írja hivatalos oldalán a rendőrség.

Az első állomáson a rendőrök mindenkit igazoltattak, jogsértést nem tapasztaltak, a társszervek viszont annál inkább.

A NAV munkatársai a pénztárgép üzemeltetésével kapcsolatban találtak szabálytalanságokat, amelyről jegyzőkönyvet vettek fel, a katasztrófavédelem munkatársai pedig több tűzvédelmi hiányosságot tapasztaltak,  amelyek kijavítására a szükséges intézkedéseket megteszik.

A másik szórakozóhelyen több tucat jelenlévőt ellenőriztek a rendőrök, jogsértést azonban itt sem tapasztaltak, de

a munkaügyi munkatársak azonban közel 240 ezer forintos bírságot szabtak ki, mivel a pultosokat nem jelentették be, egyikük pedig fiatalkorú volt.

Ráadásul a NAV munkatársai a próbavásárláskor nem kaptak nyugtát, továbbá a katasztrófavédelem munkatársai itt is több hiányosságot tártak fel, megszüntetésükre ez esetben is intézkedtek.

Az ellenőrzések rendőri része „nullás” lett ugyan, az Érdi Rendőrkapitányság a jövőben is szervez hasonló akciókat, amelyekben a társhatóságok munkatársai is partnerek. A cél az, hogy mindenki biztonságos és bűnmentes körülmények között tudjon szórakozni.

 

forrás: police.hu / fotó: Érdmost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email