230813-erd-pte-labdarugas

A hajrában maradtak alul futballistáink

230813-erd-pte-labdarugas

A hajrában maradtak alul futballistáink

Az első félidőben egy sem, a másodikban három gól is született az Érdi VSE - PTE-PEAC bajnokin.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Finoman szólva sem volt túl nagy tapasztalata az Érdi VSE-nek a PTE-PEAC-cal szemben a vasárnapi bajnoki találkozóig: amíg mondjuk a III. Kerületi TVE-vel jó pár csatát megvívott Ebedli Zoltán gárdája az elmúlt években, addig a baranyaiak többé kevésbé ismeretlenek voltak a mieink számára.

Az NB III Dél-Nyugati Csoport 3. fordulójában, az érdi Ercsi úton csapott össze egymással a két fél. A tétmérkőzés első félidejében nem esett gól, azonban a fordulást követően már igen. Az 59. percben a vendégek kerültek előnybe, miután Márkvárt Patrik betalált Kertész Ferenc kapujába. Az egyenlítésre szerencsére nem kellett sokat várni, ugyanis négy minutummal később Monori Norbert vette be a pécsiek kapuját. 1-1 után megint hosszabb gólcsend következett, azonban a 86. percben eldőlt a bajnoki sorsa: a PTE ismét előnybe került, ezúttal Keresztes Zalán jóvoltából. A folytatásban már nem esett újabb gól, így 2-1-re nyert a vendégcsapat, a házigazda pedig második vereségét könyvelhette el három forduló alatt.

Férfi labdarúgó NB III Dél-Nyugati Csoport, 3. forduló
Érdi VSE – PTE-PEAC 1-2 (0-0)
Érdi gól: Monori 63. perc

A játéknapot követően az Érdi VSE a tabella 11. helyén áll egy győzelemmel és két vereséggel, három ponttal. Az NB III következő, negyedik körében a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő vendége lesz a csapat, méghozzá augusztus 19-én, délután fél hatos kezdéssel.

Fotó: Balogh István

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email