szurokamion_1

Ingyenes szűrővizsgálat lesz augusztus 4-én a focipályán

szurokamion_1

Ingyenes szűrővizsgálat lesz augusztus 4-én a focipályán

Teljes képet kaphatunk az egészségi állapotunkról, ha jelentkezünk a reggel 9-kor kezdődő vizsgálatra.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A városháza szervezésében Érdre látogat az az átfogó szűrőprogram, amelynek keretében közel egymillió forint értékű egészségügyi szűrővizsgálatot végeznek ingyenesen minden jelentkezőn egy erre a célra kialakított kamionban.

Ugyanakkor, mint azt László Ferenc, a Polgármesteri Hivatal kommunikációs vezetője az ÉrdMost-nak elmondta, folyamatosan égnek a vonalak a szűrővizsgálat kapcsán és könnyen lehet, hogy posztunkat követően perceken belül betelnek az előjegyzési helyek. Viszont ha ez megtörténik, a polgármester ígéretet tett arra, hogy újabb időpontokat fognak meghirdetni a későbbiekben – tette hozzá.

A szűrőkamionban egyébként 40 féle orvosi vizsgálatot tudnak egy helyen és időben elvégezni. Többek közt kardiológiai vizsgálatokat, látás és szemvizsgálatot, hallásvizsgálatot. De lehetőség van fogászati, bőrgyógyászati, tüdődiagnosztikai szűrésekre is. Miként csontsűrűség mérés és a testösszetétel analízis is a program része.

A szűrés végén pedig kiértékelt eredményeket kap minden résztvevő.

A szűrővizsgálat 2023. augusztus 4-én pénteken, reggel 9 és délután 16 óra között tart majd az Érdi Városi Sportegyesület futballpályáján, az Ercsi út 34-es szám alatt.

Jelentkezni az alábbi önkormányzati telefonszámon lehet:

+36 20 333 87 73 (kizárólag munkaidőben 09:00 – 16:00 óra között)

László Ferenc hangsúlyozta, a programot mindazoknak ajánlják, akik szeretnének átfogó képet kapni saját egészségi állapotukról, és persze azoknak is, akik számára fontos a megelőzés.

A szűrővizsgálat mellett a kilátogató érdi családokat számos program, interaktív kiállítás, bemutató várja: Magyarországon csak itt található az az 5 méter magas virtuális 3D mini planetárium az úgynevezett Anatómiai Mozisátor, ahol 15 perces előadássorozatot tekinthetnek meg egyedi látvány és hangelemekkel színesítve, illetve VR szemüvegen keresztül láthatják az emberi testet belülről.

Fotó: Facebook/Csőzik László

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email