FB_IMG_1690806359992

Győztes érdi rajt az NB III nyitányán

FB_IMG_1690806359992

Győztes érdi rajt az NB III nyitányán

A felkészülés alatt jól teljesítő Érdi VSE a bajnokság rajtján is folytatta sikeres szériáját.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Saját közönsége előtt debütált az Érdi VSE futballcsapata a labdarúgó NB III Dél-Nyugati csoport 1. fordulójában. A Fehérvár FC II. elleni, Ercsi úti mérkőzés első félideje nem hozott egyetlen gólt sem, így 0-0-s döntetlennel vonultak pihenőre a felek. Pedig helyzeteknek nem volt híján az első 45 perc, kevésen múlt a hazai gól megszerzése.

A második játékrészben viszont megtört a gólcsend, sőt, három alkalommal is zörrentek a hálók. A 63. percben Monori Norbert szerzett vezetést a házigazda Érdi VSE-nek, azonban a 79. minutumban kiegyenlített a székesfehérvári alakulat. A hazai győzelmet hozó újabb találatot Pál Szabolcs jegyezte a 88. percben, beállítva a 2-1-es végeredményt.

„Magunknak nehezítettük meg a mai mérkőzést. Megvoltak a lehetőségeink, főleg az első félidőben, hogy akár több góllal is vezessünk, de sajnos ezek többsége kimaradt és a végén még izgulni kellett, hogy meglegyen a győzelem. Örülök, hogy sikerrel kezdtük az új szezont. Szerdán már újra pályára lépünk, ahol a hibák számát csökkenteni kell, ha pontot vagy pontokat szeretnénk szerezni az egyik bajnokesélyes otthonában”

— értékelt Ebedli Zoltán, az Érdi VSE vezetőedzője.

Labdarúgó NB III. Dél-Nyugati csoport 1. forduló

Érdi VSE — Fehérvár FC II. 2-1 (0-0)

Fotó: Balogh István

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email