erdeiagimedence_230722

Folytatódik Ágiék tündérmeséje

erdeiagimedence_230722

Folytatódik Ágiék tündérmeséje

Egy nyaralással felérő ajándékot kapott a kis család.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ágiról, a négygyermekes anyukáról még tavasszal írtunk, amikor egy civil kezdeményezésnek köszönhetően megújult a háza és a kertje. (A mesébe illő történetet itt olvashatja, illetve nézheti meg, hiszen videót is forgattunk a helyszínen.)

Azóta több olvasónk kérdezte, mi történt Ágiék háza táján.

A kis család április végén visszaköltözött a felújított házba, be is rendezkedtek.

Sajnos, Ági, aki a betegsége miatt nehezen jár, elesett, többszörös kulcscsonttörést szenvedett. Egyházi összefogással önkéntesek segítik azóta is a családot, hiszen Ági most még nehezebben mozog, és gyógytornára is szállítani kell őt.

Élelmiszerekkel, meleg étellel is támogatják Ágit, nemcsak magánszemélyek, hanem helyi vállalkozók is.

Mióta megkezdődött a nyári szünet, a fiai végzik a házimunkát, különösen az legidősebb segít sokat a bevásárlásban, de még a főzésben is – Ági útmutatásával.

A nehézségek mellett most ismét nagy öröm érte a családot: kaptak ajándékba egy medencét, méghozzá vízforgatósat. A gyerekek nem mennek sehová nyaralni a szünidőben, és most a nyaralás jött el hozzájuk: a nagy hőségben tudnak ők is pancsolni egy kicsit.

Az ajándékot a Budafoki út 2-4 szám alatti DM-üzlet dolgozói vásárolták Ágiéknak. Többször is támogatták már a kis családot, teljesen önkéntesen és önzetlenül. Most is hatalmas örömet szereztek a fiúknak, és persze Áginak is.

 

 

 

Forrás: Ági közösségi oldala

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email