lions3_230704

Oroszlánok költöztek Érdre

lions3_230704

Oroszlánok költöztek Érdre

Igaz, ők nem ragadozók, pont ellenkezőleg: az elesetteket segítik.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Több mint tízmillió forint értékű étrendkiegészítőt (immunerősítőt és vitaminokat) adományozott a Lions Clubok Magyarországi Szövetsége a Szociális Gondozó Központnak. Az átadásra múlt hét csütörtökön került sor, a Dr. Dizseri Tamás Habilitációs központban. Az adományból a Szociális Gondozó Központ minden részlege részesült, valamint azok az egyesületek, szervezetek is, amelyek a központtal kapcsolatban állnak, és az immunerősítőnek nagy hasznát vehetik.

A Lions mozgalom ma 206 országban van jelen, 46 000 klubban mintegy 1,4 millió tagja van, és a világ legnagyobb klub alapon szerveződő jószolgálati szervezete. Ez az egyik leghatékonyabban működő jótékonysági szervezet.

 

Kutsch Zoltán elmondta, hogy az adomány több mint tízmillió forint értékű

Dr. Kutsch Zoltán, a Lions Clubok Magyarországi Szövetség volt kormányzója az ÉrdMostnak elmondta: 842 doboz immunerősítőt hoztak, amely főleg az autizmus spektrumzavarral élőknek ajánlott, emellett 420 doboz vitaminnal is meglepték az érdieket. Az adományozásra azt követően került sor, hogy a Budaörsi Horizont Lions Club fiókklubbjaként – amelynek Kutsch Zoltán az elnöke – megalakult az érdi csoport, amit szeretnének majd bővíteni.

„Bentlakásos tagintézményeinkben szociálisan nehéz helyzetben élők laknak, nagyon örülnek majd ennek az adománynak” – mondta az ÉrdMostnak Bereiné Petrik Mária, a Szociális Gondozó Központ intézményvezetője, köszönetet mondva az adományért.

Csőzik László polgármester is ellátogatott a Habilitációs Központba. A városvezető azt kívánta, lakja be Érdet a sok-sok oroszlán, hiszen a klub érdi megtelepedésének a város csak örülni tud.

Az ünnepélyes átadáson a Habilitációs Központ Csengettyű együttese adott szívmelengető koncertet.

A Csengettyű együttes zenélt a vendégeknek

 

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email