22_03_29_erdmost_nincskep

Babás-mamás piknik lesz kedden az árnyas fák alatt

22_03_29_erdmost_nincskep

Babás-mamás piknik lesz kedden az árnyas fák alatt

Idén nyáron is megszervezi anyukáknak szóló, beszélgetős alkalmait a Kötelék Közösség.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Míg az anyukák ismerkednek, beszélgetnek az érdligeti tavas játszótéren a fűre terített pokrócokon, ahol a kisbabák is jól érzik magukat, a nagyobb testvérek a játszótér árnyékos homokozójában építhetnek várat. Ez a laza, kötetlen szórakozás a Kötelék Érd térségi Közösség a Családokért és az Érdi Babahordozó és Mosható Pelenka Klub által szervezett piknik egyik vonzereje – a másik az, hogy ezeken az alkalmakon azonos élethelyzetben lévő anyukák találkozhatnak és beszélgethetnek. A harmadik vonzerő pedig a szoptatási és hordozási tanácsadó, védőnő alkalmankénti jelenléte – azaz amire az anyukák egymás közt, egymástól nem kapnak választ, abban a szakember igyekszik segíteni.

A Kötelék piknikei évről évre nagyon sikeresek, sok anyuka és kismama vesz részt rajtuk – akkor is, ha kérdezni nem tudnak, nem szeretnének. Hiszen a fő cél a közösségépítés: itt hasonló élethelyzetben lévő szülők találkoznak és beszélgetnek.

Aki jön, hozzon valami egészséges harapnivalót (hiszen piknikről van szó), meg a finomság jól bevált receptjét (nem kötelező, de mindig örülnek neki az anyukák).

Az eseményről bővebb részleteket itt találnak.

A július 4-ei piknik után a következőt július 18-án rendezik, majd augusztus 1-jén, 15-én és 29-én. A helyszín minden esetben az érdligeti tavas játszótér. A találkozók délelőtt tíztől tizenkettőig tartanak.

Kiemelt fotónk egy korábbi pikniken készült.

Fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email