vihar_tavasz_960_720_pixabay_jpg

Két nap tart a nyár, aztán megint ősz jön

vihar_tavasz_960_720_pixabay_jpg

Két nap tart a nyár, aztán megint ősz jön

Az eső és a megélénkülő szél ellenére ma 30 fok közeli hőmérsékletre számíthatunk a következő napokban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Csütörtökön sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből legfeljebb csak északkeleten, néhol keleten fordulhat elő futó zápor. A Dunántúlon viszont alig lesz felhő az égen. Az északnyugati szelet többfelé élénk lökések kísérhetik. Délután 24 és 29 fok között alakulhat a hőmérséklet – adta hírül az Időkép.

Pénteken alapvetően nyárias, napsütéses idő várható: fátyol- és gomolyfelhők elsősorban északon zavarhatják jelenhetnek meg, de számottevő csapadék sehol sem várható. Kora este északnyugatról kis eséllyel besodródhat egy-egy zápor. A Dunántúlon többfelé élénk lökések kísérhetik a délire forduló szelet. Délutánra 27 és 32 fok közé melegedhet a levegő.

Szombaton egy hidegfront hatására több helyen is előfordulhat zápor, zivatar a napos időszakok mellett. Sokfelé élénk lehet a nyugati-északnyugatira forduló szél. Elsősorban a Dunántúlon mérséklődhet a meleg. Vasárnap főként hazánk keleti felén alakulhat ki zápor, zivatar, hétfőre ezek száma csökkenni fog. Főként vasárnap lehet élénk, olykor erős a nyugati-északnyugati szél.

Fotó: Freepik

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email