horror_show_2

Vérfagyasztó hétvége vár az érdiekre

horror_show_2

Vérfagyasztó hétvége vár az érdiekre

Freddy Kruegerrel vagy a texasi láncfűrészessel is találkozhatunk a csütörtökön kezdődő Horror Cirkuszban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Csütörtöktől vasárnapig Érdre látogat a Horror Circus Interaktív Show, ami nem árul zsákbamacskát, hiszen már a nevében is benne van, mire is számíthat a közönség a négy előadás során.

A Horror Cirkusz ötlete Kraj Eduárdtól, a társulat vezetőjétől származik, aki egy több generációs cirkuszi család sarjaként azt tapasztalta, hogy a fiatalabb korosztály egyre inkább eltávolodik ettől a műfajtól.

„Sokan úgy vélik, a cirkusz a gyerekek világa, illetve a szülőké, nagyszülőké, akik elviszik őket oda”

– fogalmazott.

Ezért aztán gondolt egyet, és 2015-ben megalapította a Horror Cirkuszt, amivel kifejezetten a tinik és a huszonévesek korosztályát szeretnék megszólítani. Hangsúlyozza is, hogy ez nem egy családi program vagy egy gyerekműsor.

Az előadás során a közönség „klasszikusnak” mondható cirkuszi produkciókat láthat, csak éppen horrorisztikus stílusban, hangulatban előadva. Mint azt Kraj hozzátette, mindig olyan mutatványokat választanak, amelyek már eleve magukban hordozzák a rémületet. Példaként a késdobálást vagy a nyolc méter magas „halálkereket” említette.

Persze ahhoz, hogy a borzongás még biztosabb legyen, az előadás megidézi a horror műfajának legikonikusabb alakjait is. Találkozhatunk például Freddy Kruegerrel, a Rémálom az Elm utcában című horrorfilmsorozatból. Bőrpofával, a Texasi láncfűrészes mészárlás című filmből ismert karakterrel, és sok más iszonytató figurával is.

„Ettől függetlenül persze nem szeretnénk, hogy az emberek lelki betegként távozzanak, de az adrenalinszint megemelése azért benne van”

– magyarázta az ötletgazda.

Szerint működik is a dolog, hiszen, akik látták ezeket a karaktereket a filmvásznon, azoknak már önmagában is „élmény a velük való találkozás”.

A társulat vezetője elmondta, ez egy interaktív előadás, ahol már a bejutás sem olyan egyértelmű, hiszen ahhoz, hogy elfoglalhassuk a helyünket, először át kell jutni egy „őrülettel teli labirintuson”.

„Ugyanakkor nem kell attól tartani, hogy mindenkit „felcibálunk” a színpadra, viszont, aki benne van a közös poénokban, az aktív részese lehet a produkciónak” – árulta el Kraj Eduárd.

A Horror Circus Interaktív Show első érdi előadása június 29-én csütörtökön, 20.00 órakor kezdődik az Érd Aréna mellett felállított sátorban. A további előadásokra pénteken, szombaton és vasárnap, szintén ebben az időpontban várják az érdeklődőket.

Fotó: Facebook/Horror Circus Interaktív SHOW

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email