22_03_29_erdmost_nincskep

Június 27-én virágokat osztanak a főtéren

22_03_29_erdmost_nincskep

Június 27-én virágokat osztanak a főtéren

Az akcióval a "Virágzó érdi porta" pályázatot népszerűsíti az önkormányzat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az önkormányzat most már évek óta szervez virágosztást, amelynek az elsődleges célja, hogy felhívja a figyelmet a „Virágzó érdi porta” elnevezésű pályázatra. Idén is több kategóriában nevezhetnek az érdiek a versenyre. Pályázni egészen  június 30-ig lehet, az ehhez szükséges információkat pedig ITT lehet megtalálni.

Tavaly még csak négy, de az idei évtől kezdve már öt kategóriában lehet nevezni, ugyanis az ökokert kategóriában is érkezhetnek a pályázatok – hangsúlyozta Tetlák Örs alpolgármester.

A „Virágzó érdi porta” címre azoknak érdemes pályázniuk, akik tisztán, rendben tartják a kertjüket, udvarukat, no meg a kerítés előtti területet, az ezt szabályozó helyi rendelet előírásainak megfelelően. Fontos, hogy a kert, udvar, ház együttese harmonikusan illeszkeden a környezetbe.

Az alpolgármester elmondta, hogy kategóriánként az első három helyezettet fogják díjazni, ők értékes kertészeti utalványokban részesülnek, a győztesek pedig egy-egy házfalra szerelhető táblát is kapnak.

viragzo_erdi_porta_200615

A pályázatot népszerűsítő virágosztás pedig június 27-én kedden lesz a város főterén, délután 3 órától egészen 6 óráig lehet begyűjteni a szebbnél szebb növényeket.

„Idén nem kizárólag egynyári növényeket osztunk, hanem egységcsomagonként adunk egy levendulát és két választható egynyári virágot”

– tette hozzá Tetlák Örs.

A virágosztásra regisztrálni nem kell, a növényekhez természetesen ingyenesen lehet hozzájutni. Aki pedig a pályázaton is indul, úgy ezekkel a virágokkal, növeli az esélyét annak, hogy az övé legyen Érd egyik legszebb portája.

fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email