22_03_29_erdmost_nincskep

Már lehet nevezni a Szent Iván-éji főzőversenyre

22_03_29_erdmost_nincskep

Már lehet nevezni a Szent Iván-éji főzőversenyre

Értékes nyereményekkel, zenével, tánccal és pincelátogatással várják az érdeklődőket a pikniken.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Június 24-én szombaton újra Szent Iván-éji ünnepség lesz a kastélydombon – hívja fel a figyelmet Facebook-bejegyzésében a polgármester. A rendezvény központi eleme a főzőverseny lesz, amelyre a szervezők várják a nevezéseket.

A főzőversenyre nevezhetnek családok, baráti társaságok, civil szervezetek, bárki, aki kedvet érez egy közös főzéshez, és van kedve megmérettetni főzőtudását az érdi vendéglátósok által felajánlott fantasztikus nyereményekért:

  • 3 db kétszemélyes tál a Festal Étterem felajánlásával
  • CSEHvegő kézműves söröző sörválogatása és 10.000 Ft értékű kuponja
  • Pizzatime Donna Martha 4 db pizza házhoz szállítva
  • 1 db torta a Pataki cukrászda jóvoltából

A főzőversenyre jelentkezni a június 22-ig lehet Hudák Ágnesnél a 06-30/374-6603-as telefonszámon vagy emailben a hudakagi1@gmail.com címen.

16 órától színpadi programokkal helyi táncosok, kórusok és zenészek szórakoztatnak, de egész délután szól majd a zene, lesz büfé és garantált jó hangulat – olvasható Csőzik László bejegyzésében.

Este 21 óra körül a hagyományoknak megfelelően meggyújtják a Szent Iván-éji máglyát, ami a néphagyományok szerint a nyárközepi megtisztulást, az újjászületést jelképezi.

Aki pedig még nem járt a kastély fennmaradt katakombaszerű pincerendszerében és szívesen meghallgatná a kastély történetét, azoknak Csőzik László polgármester 16 órától személyesen tart pincelátogatást – olvasható a bejegyzésben.

fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email