230602-masters-antigravity-tanc-vilagkupa

Először jutott döntőbe világkupán az érdi tánccsapat

230602-masters-antigravity-tanc-vilagkupa

Először jutott döntőbe világkupán az érdi tánccsapat

Története első világkupa-versenyén állt színpadra az Antigravity a közelmúltban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A lengyelországi Zabrze-ben rendezték az akrobatikus rock and roll sportág nemzetközi seregszemléjét, melyen városunkat az Antigravity elnevezésű lányformáció képviselte. A Masters Sportegyesület csapata cseppet sem volt szégyenlős, ami a produkciót illeti: olyannyira jól teljesített a táncverseny első szakaszában, hogy a zsűri pontszámai döntőbe juttatták a magyar különítményt. A fináléban ismét jól szerepeltek és táncoltak az érdiek, amelynek végül hatodik helyezés lett a jutalma.

„Nagyon örülök, hogy eljutottunk idáig és részt vehettünk egy ilyen magas színvonalú versenyen. Izgalmas és egyben érdekes volt látni a különböző országokból érkező csapatok koreográfiáit. Élveztem az utazást és a közös esti programot a csapattal. Nagyon izgultunk a fellépés előtt, de vártuk, hogy táncolhassunk egy olyan színpadon, aminek a fény- és hangtechnikája egy show-ra emlékeztet” — kezdte élménybeszámolóját Novák Annamária, az Antigravity versenyzője. „Az, hogy bejutottunk a döntőbe és ott a hatodik pozíciót szereztük meg, hatalmas sikerélmény a formációnak. Rengeteg élménnyel és sok új tapasztalattal készülünk a következő világkupára és reméljük, hogy ott is jó eredményt fogunk elérni” — tette hozzá az akrobatikus rock and roll táncos.

A Mastershez kapcsolódó további hír, hogy ezüst- és bronzérem is jutott az akrobatikus rock and roll táncosoknak a Pestszentimrei Sportkastélyban rendezett országos versenyen. A szezonzáró eseményen második lett a Little Heroes juveniles nagyformáció. Harmadik helyezésnek két children korosztályú csapat is örülhetett: a Bambini nagy- és a Primary kisformáció is a TOP 3-ban zárt. A dobogós helyezések mellett negyedik helyen végzett az Original juveniles kisformáció, míg hetedik lett a Treasure ladies dance kisformáció.

Masters SE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email