rendor_oliver_koszontes

Teljesült a kis Olivér életre szóló nagy álma

rendor_oliver_koszontes

Teljesült a kis Olivér életre szóló nagy álma

Igazi rendőrök köszöntötték fel a születésnapján az érdi kisfiút.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Kéréssel fordult egy érdi édesanya az egyenruhásokhoz: kisfia nagy álma, hogy rendőr legyen, és a születésnapján igazi rendőrök köszöntsék fel őt – olvasható a police.hu oldalon. Az Érdi Rendőrkapitányság munkatársai örömmel teljesítették a kívánságot, azonnal igent mondtak a felkérésre.

Szombaton a Bodzafa téri játszótér gyerekzsivajtól volt hangos. Többen is felkapták a fejüket, amikor egy rendőrautó érkezett a helyszínre, hiszen elképzelni sem tudták, mi történhetett, mi okból hívták ki az rendőröket.

A kis Olivér lepődött meg a legjobban, amikor a két érdi egyenruhás határozottan elindult felé, de igazoltatás helyett születésnapi köszöntés következett.

A játszótéren megtartott zsúr minden résztvevője izgatott lett, a gyermekek arcán boldogság volt, amikor meglátták a rendőröket és izgatottan várták a találkozást. A gyerekek nagyon kíváncsiak voltak, érdeklődéssel hallgatták végig a rövid előadást a rendőri munkáról, alig néhány mondat után pedig záporoztak is a kicsik kérdései.

„Ha van szabad kapacitásunk, szívesen teszünk eleget az ilyen és ehhez hasonló felkéréseknek. Munkák része az is, hogy baleset- és bűnmegelőzési előadásokat tartunk iskolásoknak, szóval folyamatosan kapcsolatban vagyunk a gyerekekkel”

– mesélte az egyik rendőr a szülinapi akció kapcsán.

A gyerekek – eljátszva, hogy ők a rosszfiúk – a földre fektették saját magukat, kezüket hátra kulcsolták és megadással várták a rendőri intézkedést, majd örömmel ugrottak az apróságok a járőrautóba. Tüzetesen megvizsgálhattak mindent, hiszen egy órán keresztül tartott a „buli”, senki nem maradt le semmiről.

Az érdi egyenruhások ajándékkal is kedveskedtek az ünnepeltnek. A csomagban volt láthatósági mellény, karszalag, kifestő és kulcstartó, így ha csak feliratában is, de igazi rendőrségi felszereléssel lett gazdagabb a kisfiú. A rendőrök abban bíznak, hogy valóban egy leendő kollégát köszönthettek fel Olivér személyében, hiszen ő már néhány évesen elhatározta, hogy rendőr szeretne lenni.

Fotók: police.hu

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email