érdaréna-jppg-csoziklaszlofb

Augusztustól új finn szauna várja az érdieket az Arénában

érdaréna-jppg-csoziklaszlofb

Augusztustól új finn szauna várja az érdieket az Arénában

Sajnos a régi elromlott, már nem volt gazdaságos megjavítani.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Remek hírt jelentett be Csőzik László az egészséges életmód szerelmeseinek: augusztustól az Arénában egy vadonatúj, finn szauna áll majd az érdiek rendelkezésére. A polgármester a Facebook oldalán tette közzé a hírt.
Ebből kiderült, hogy a régi, elöregedett szauna tönkrement, a megjavítása nem gazdaságos. A bejelentés hátteréül szolgáló FB bejegyzés alább olvasható.
„Sokan kérdezték, miért van zárva a SZAUNA az Arénában. Jó hírem van: veszünk egy teljesen új finn szaunát – ma rendeltük meg –, amit beszerelését követően, augusztustól lehet használni. Nem spórolás miatt zártuk be régit – hiszen tárgyalásaink eredményeként a kormány átvállalta az Aréna pluszkiadásait rezsiágon –, hanem mert elromlott. Egyszerűen elhasználódott: próbáltuk megjavítani, de nem volt értelme: dohos volt, égett, penészes. Szerencsére a kazán jó, azt nem kell cserélni, valamivel több mint egy éves beszerzés. Az új szaunában lesz sótéglabetét is, hiszen ezt sokan megkedvelték, a régiben is volt.
A pár milliós beruházás része az Arénában a nyáron zajló felújítási munkálatoknak: a nyári leállást (július 10. – július 30.) követően már az új szauna várja az érdieket!
Megértésüket és türelmüket köszönjük!”

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email