bilincs

Csalók járják Érdet és a környező településeket

bilincs

Csalók járják Érdet és a környező településeket

A közüzemi szolgáltatók nevével visszaélő csalók, besurranó tolvajok bárkinél megjelenthetnek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Víz- és csatornamunkásnak vagy leolvasóknak adják ki magukat a csalók és a helyi víziközművek által kötelezően elvégzendő feladatokra hivatkoznak. Az álmunkások, besurranó tolvajok házalnak kisebb-nagyobb csatornatisztítási feladatokkal vagy hasonló látszattevékenységgel próbálnak gyorsan készpénzhez jutni vagy a házakba bejutva értéktárgyakat eltulajdonítani.

Az Érd és Térsége Víziközmű Kft., valamint az Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft. felhívja a figyelmet arra, hogy a munkatársaik rendelkeznek arcképes igazolvánnyal, melyet kérésre felmutatnak, és semmilyen ingatlanon belüli feladatra nem adtak és nem adhatnak ki utasítást.

A víziközműszolgáltatók szakemberei soha nem szednek készpénzt, továbbá csak vízóra leolvasása miatt csöngetnek be bejelentés nélkül.

Kérjük a lakosságot, ha gyanús emberek próbálnak pénzt kicsalni vagy hívatlanul az ingatlanra bejutni, akkor azonnal jelentsék azt a rendőrségen, és jelezzék a víziközmű elérhetégeinek valamelyikén:

  • e-mail: dunapart@erdivizmuvek.hu
  • tel.: 23/500-000

fotó: archív

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email