per-bäcklin

Svéd edzővel erősített az érdi jégkorongklub

per-bäcklin

Svéd edzővel erősített az érdi jégkorongklub

Újabb szintet lépnének a Kárpáti Farkasok.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az 58 éves szakember mentoredzőként segíti a Kárpáti Farkasok szakmai munkáját a 2023/2024-es szezontól. Per Bäcklin elsősorban az U18-as csapat mellett tevékenykedik majd. A rutinos tréner javarészt hazájában, Svédországban dolgozott eddig, de korábban az osztrák, legutóbb pedig a német bajnokságban is kipróbálta magát. Tapasztalata egyaránt kiterjed a fiatalokkal és felnőttekkel való közös munkára.

„Érdekes kihívásnak gondoltam a magyarországi munkát, illetve nagyon pozitív benyomást tett rám a barátságos közösség, a szép csarnok és a jó feltételek. Nem is kérdés, hogy mindenki a legjobbat akarja a klubnak, így a játékosoknak is. Modern a vezetői felfogás, mindenki nyitott és éhes a fejlődésre. Azt várom, hogy minden csapat, beleértve a jégkorongozókat és az edzőket is, fejlődjenek és együtt lépjünk a következő szintre. Fontos, hogy lépésről lépésre haladjunk előre”

— nyilatkozta Per Bäcklin.

Az új edző már munkába is állt az Érdi Jégcsarnokban, ahol kezdésként megismerkedik valamennyi korosztállyal és a szakmai munkával.

Fotó: Kárpáti Farkasok

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email