vihar-jpg-pixabay (2)

Berobban az igazi nyár a hétvégén, strandolni is lehet majd

vihar-jpg-pixabay (2)

Berobban az igazi nyár a hétvégén, strandolni is lehet majd

Már csak néhol várható zápor, zivatar, viszont a magas UV-B sugárzásra viszont figyelni kell.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Csütörtökön a napos-gomolyfelhős idő mellett inkább csak helyenként délkeleten, illetve késő délután, este az Északi-középhegységben fordulhatnak elő záporok, kis eséllyel zivatarok. Az északias szél többfelé megélénkül. Délután 23-28 fokot mérhetünk.

Pénteken a nyugati, északnyugati tájak kivételével több tájegységünkön is kialakulhatnak szórványos záporok, zivatarok a napos időszakok mellett. Többfelé megélénkül, nyugaton és északkeleten megerősödik az északi-északkeleti szél, zivatarok idején azonban viharos lökések is lehetnek. Kora reggel 10-15, délután 24-29 fok várható.

nyaralas_190611

Szombaton és vasárnap sok napsütésre van kilátás gomolyfelhőkkel. Zápor, zivatar csupán néhol alakul ki. 20 és 27 fok közötti értékeket mérhetünk délutánonként – írja a köpönyeg.hu.

A bátrabbak a hosszú hétvégén akár meg is mártózhatnak a hazai tavakban, hiszen a Balaton Siófoknál 21 fokos, de a Velencei-tó sem hidegebb, hiszen Agárdnál is 21 fokot mértek.

fotó: pixabay.com

További cikkeink

További cikkeink

Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email