kids-g50173c278_1920

Extrém táborok a paraszt-wellnesstől a fociakadémiákig

kids-g50173c278_1920

Extrém táborok a paraszt-wellnesstől a fociakadémiákig

Az idei tábori kínálatot elnézve kiemelkedően sok a különleges, extrém és meghökkentő.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Táborfigyelő gyermektábor-összehasonlító portál összegyűjtötte az idei vakáció legérdekesebb, legfurcsább, legextrémebb táborait. Paraszt-wellness vagy egy hónapos katonai kiképzőtábor is van, de gyermekünket felfedezheti a Barcelona vagy a Juventus focicsapat is.

Tanyás gazda tábor, ahol a leírása szerint lehetőség van kipróbálni a paraszt-wellness élményeit, tehenet fejni, sajtot, igazi gyümölcsös, házi joghurtot készíteni, csordát terelni, szénát betakarítani, szénás szekeret rakni. A Farm tábor is nagyon népszerű, ahol megtanítják a fiataloknak az állatok etetését, gondozását, sőt a vállalkozó kedvűek kipróbálhatják a túró és sajtgyártást is.

Az állatos programlehetőségek közül nem lehet kifelejteni a gyermek – kutya kommunikációs tanfolyamot sem, ahol az ebek viselkedését, szokásait, a kutyakiképzés fortélyait ismerhetik meg a gyerekek, igazi kutyasuttogókká válhatnak – tájékoztat a Táborfigyelő.

Robotika, mesterséges intelligencia, 3D tervezés

A modern szegmens iránt érdeklődőknek sem kell aggódnia, elérhető idén robotikatábor, dróntábor, mesterséges intelligencia tábor, de foglalható olyan digitális élménytábor is, ahol kipróbálhatják a gyerekek a 3D tervezést, nyomtatást, a mikrovezérlők programozását, robotok irányítását, greenboxos kisfilmek készítését is.

Sőt, a film és rajzfilmkészítés is terítéken van, egyes nyaralásokon kézzel rajzolt megoldásban, klasszikus metodikával készítenek saját rajzfilmet a gyerekek, míg a másik lehetőség egy 3D-s animációs film teljes elkészítésére tanítja a táborozókat.

Dzsungelharcos gyerekek, egy hónapos kiképzés

A katonai, military és honvédelmi táborok témája sok éve még extrémnek tűnt, míg tavaly, a Táborfigyelő felmérése alapján, már a negyedik legkeresettebb vakációs elfoglaltság volt. Itt is a klasszikus katonai táboroktól egészen a különleges, sőt merész területekig terjed a kínálat:

“Van olyan military tábor, ahol dzsungel körülmények között hajtanak végre egy missziót a gyerekek, de olyan Pest vármegyei tábor is elérhető, ahol nem csak egy hetes, hanem egy hónapos turnusok is vannak. Azaz elmegy gyermekünk a táborba, és egy hónap múlva látjuk újra”

– olvasható a közleményben.

Most fedezi fel a gyereket a Barca vagy a Juve!

A sporttáborok kínálata is rendkívül széles, a csapatsportoktól, mint kézilabda, röplabda, foci, egészen az egyéni sportokig (úszás, görkorcsolya, kajak-kenu, evezés) minden megtalálható. A csapatsportok közül kiemelkednek a spanyol Barcelona és az olasz Juventus labdarúgó csapatok magyarországi táborai, amelyek különösen népszerűek.

Tiktoker, youtuber, podcaster vagy tőzsdecápa

A média és a közösségi média hatása sem kerüli el a táborkínálatot, a táborozókból lehet videós, tiktoker, youtuber, podcaster, rádiós, újságíró, blogger, sőt bróker és tőzsdecápa is. Ebben a gazdasági és pénzügyi nyári táborban többek között felderítik a világválságok okait, az értékpapír-kereskedés csínját-bínját és az igazán tuti cégindítás hozzávalóit.

 

fotó: pixabay.com

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email