kalloy-molnar-peter-jpg-rtl

Érden 30 szerepet játszik egy darabban Kálloy Molnár Péter

kalloy-molnar-peter-jpg-rtl

Érden 30 szerepet játszik egy darabban Kálloy Molnár Péter

Pénteken meg is nézhetjük a Szepesben.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Játszhat egy színész egyetlen darabban 30 szerepet? Hogyne! Kálloy Molnár Péter pont ezt teszi Rob Becker darabjában A Caveman – az Ősember igazi stand-up comedy színházi fűszerezéssel, ki- és beszólásokkal. Egy férfi, akit épp kihajított a felesége, elmeséli, mi a jó párkapcsolat titka, mi a különbség a férfi és nő között, mennyi minden változott az őskor óta – ha változott egyáltalán.

Közreműködik a teljes utca: a feleség, a férj, a barátnő, a barátnő barátnője, a horgászválogatott, a magyar plázacicák baráti köre, a szeretőjelölt, és így tovább.

Az Ősember a Broadway legtöbbet játszott egyszemélyes darabja, 1991-es bemutatója óta számtalan rekordot megdöntött. 15 nyelvre fordították le, több mint négymillió néző volt kíváncsi rá.

Kálloy Molnár Péter tökéletes választás a családja mellől az utcára penderített középkorú férfi szerepére, bravúros színészi játéka, improvizációi, sokoldalú humora gyorsan magával ragadják a közönséget – nem lesz ez másképp Érden sem. A Szepes Gyula Művelődési központban május 19-én, pénteken, 19 órától láthatjuk a darabot. Jegyek online itt vásárolhatók, személyesen a Tescoban a Líra-Móra Könyváruházban.

Fotó: RTL

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő
Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email