2023-erdi-vse-labdarugas

A második félidőben dőlt el az utolsó focimeccs eredménye

2023-erdi-vse-labdarugas

A második félidőben dőlt el az utolsó focimeccs eredménye

Sokáig döntetlenre állt az Érd-Bicske mérkőzés, végül a vendégek nyertek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Alulmaradt 2-1-re az Érdi VSE a Bicskei TC ellen, a férfi labdarúgó NB III Nyugati csoport 37. fordulójában. A párharc előtt ötödik helyen álló érdi alakulat hazai pályán fogadta a hetedik Fejér vármegyeieket, a rangadó pedig szoros eredményt és izgalmakat tartogatott az Ercsi úti sportpályára kilátogató szurkolók számára. Az első találatot a vendégek jegyezték a 29. percben, amire a 35-ben jött a hazai válasz, méghozzá Morvai Milán által.

Az 1-1-es félidei eredmény után még nem dőlt el a győzelem sorsa, ellenben az 51. percben a bicskei Marsa Levente másodjára is bevette az érdi Kertész Ferenc kapuját, 2-1-es vezetéshez juttatva csapatát. A hátralévő időben nem született újabb gól, így az Érdi VSE egy góllal kikapott és pont nélkül maradt a szezon utolsó hazai bajnokiján.

Férfi labdarúgó NB III, Nyugati csoport, 37. forduló
Érdi VSE – Bicskei TC 1-2 (1-1)
Érdi gól: Morvai 35. perc

A vereség ellenére az Érd biztosította hatodik helyét az NB III nyugati csoportban, függetlenül az utolsó, idegenbeli játéknap eredményétől. Ellenben a MOL Fehérvár FC II. elleni esetleges győzelemmel a zárónapon, még az ötödik pozíciót és elérheti Ebedli Zoltán együttese.

Fotó: Balogh István/archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email