magyarok_vasara

Pónilóval, babakonyhával várja a kicsiket a Magyarok Érdi Vására

magyarok_vasara

Pónilóval, babakonyhával várja a kicsiket a Magyarok Érdi Vására

Szombaton színes parádé lesz a város főterén, a kézműves vásáron.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Május 20-án, azaz szombaton ismét megtartják a sok éves múltra visszatekintő Magyarok Érdi Vásárát a város főterén. Az esemény mindenkori népszerűsége nem pusztán a hazai kézműves termékeket kínáló árusoknak köszönhető, hanem annak is, hogy a vásár alatt számtalan kulturális program illetve kifejezetten a gyerekeknek szóló foglalkozás várja a kilátogatókat.

Ez most sem lesz másképp, hiszen a gyerekeknek ezúttal is lehet pónin lovagolni, babakonyhával játszani, de faesztergályos bemutatóval és kézműveskedéssel is várják őket.

Fontos megjegyezni, hogy az Egy szelet a szívünkből Facebook-csoport és a százhalombattai Szülők Fóruma Egyesület a Magyarok Vásárával egy időben egy jótékonysági sütivásárt rendez a Múzeum sétányon. Aki vásárol a süteményekből, az egy tizenöt éves, halmozottan sérült kisfiút segít vele. Dávid édesapja Covidban hunyt el, édesanyjával nehéz körülmények közt élnek, vagyis minden támogatás jól jön a családnak.

A Magyarok Érdi Vásárára visszakanyarodva, a szervező az ÉrdMost-nak korábban úgy fogalmazott: „a cél nem kizárólag az, hogy az emberek mindenáron vegyenek valamit, hanem, hogy egyáltalán találkozzanak, beszélgessenek. A Magyarok Vására szeretné felidézni a régi korok vásári hangulatát, ami egykoron amolyan közösségformáló eseményt jelentett”.

A május 20-ai Magyarok Érdi Vásárának programjai:

9:00- Megnyitó: Pergel Antal gondolatai
9:30- Verset mond Gerlei Ilona
10:00- Zenél az érdi Lukin László Alapfokú Művészeti Iskola
11:00- Frutti Tánc Sportegyesület
11:30- Lendvai Károly Férfikórus (Törökbálint)
12:30- Bukovinai Székely Népdalkör Civil Társaság
13:00- Teleki Sámuel Általános Iskola néptánc csoportja

Fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email