20230502_103657

Rejtély, hová tűnt az érdi baleset okozója az ütközés után

20230502_103657

Rejtély, hová tűnt az érdi baleset okozója az ütközés után

A vétkes sofőr az autót hátrahagyva elmenekült, a rendőrök keresik.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Szétszóródott, apró darabokra tört alkatrészek, leszakadt sárvédőelem, tövében megroggyant acéloszlop  – ezek emlékeztetnek a Kutyavári út és a Balatoni út kereszteződésében szombaton éjjeli autóbalesetre. Az autóval arra járók picit lassítanak, szörnyülködve találgatják a történteket, azonban a környéken élők még mindig a hatása alatt állnak.

Ahogy arról az ÉrdMost korábban beszámolt, az ütközésnek két sérültje volt. Az elsődleges információk szerint a balesetet a Renault okozta, amelynek a  vezetője nem adta meg az elsőbbséget az Audi sofőrjének. Aki annak ellenére megsérült, hogy be volt csatolva a biztonsági öve. A vétkes autós viszont eltűnt a baleset után, kocsijában vérnyomokat találtak a helyszínelők.

„A feleségemmel már aludtunk, amikor a baleset történt. Akkora volt a csattanás, hogy egy pillanatra megfordult a fejemben, egy autó csapódott a ház oldalába – mesélte az ÉrdMostnak a Balatoni úton lakó, neve elhallgatását kérő informátorunk. – Még mindig a hatása alatt vagyunk, hiszen van egy kisbabánk is, aki csodával határos módon nem ébredt fel, nem észlelt belőle semmit” – tette hozzá.

Kiderült, az Audi lendületét a sarkon álló villanyoszlop fékezte meg. Akkora volt a becsapódás, hogy néhány alkatrész a kertbe is berepült. Az informátorunk kirohant az utcára, látta, hogy nagy a baj. Több autós is megállt segíteni, majd hamarosan megérkeztek a rendőrök és a mentők is.

Úgy tudjuk, a hatóság nagy erőkkel keresi a baleset okozóját, aki az autóját hátrahagyva elmenekült. A baleset részletei miatt kerestük az Érdi Rendőrkapitányságot, de kérdéseinkre a folyamatban lévő büntetőeljárásra hivatkozva nem válaszoltak.

 

 

fotó: Gárdos Attila

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email