police_rendorseg_auto_osszetort

Ezzel az autóval gázolták halálra az idős bácsit az M0-son

police_rendorseg_auto_osszetort

Ezzel az autóval gázolták halálra az idős bácsit az M0-son

Diósdon találták meg a halálos balesetet okozó autót. A sofőrt még keresik a rendőrök.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Egy ismeretlen sofőr április 30-án elütött egy, az M0-s körgyűrűn baktató 92 éves bácsit, aki a baleset következtében a helyszínen belehalt sérüléseibe – írja a police.hu.

A balesetről hétfőn az RTL Híradó is beszámolt. A csatorna értesülései szerint az Annahegyi pihenőhelyen megálló turistabuszról szállt le a román férfi, aki elindult az M0-s túloldala felé. Az útpálya közepén húzódó betonkorlátnál visszafordult: egy szemtanú szerint ekkor ütötte el a cserbenhagyó az idős férfit.

A rendőrök az elmúlt napokban minden tőlük telhetőt megtettek, hogy a segítségnyújtás nélkül elhajtó sofőrt és a kisbuszt is megtalálják. Nagy erőket megmozgatva kedden reggel Diósdon az Arany János utcában találták meg a balesetben résztvevő autót.

Időközben kiderült az is, hogy a sofőrön kívül még ketten utaztak az autóban. Az összetört kisbuszt a településen leparkolták, rendszámát levették, majd egy másik kocsiba ültek, és távoztak a helyszínről.

A baleset vizsgálatán túl az érdi rendőrök a segítségnyújtás elmulasztása miatt is nyomoznak, keresik a cserbenhagyó sofőrt és két utasát is. A rendőrség azt kéri, ha valaki a balesetről érdemleges információval rendelkezik, esetleg a helyszínen járt, amikor a  szerencsétlenség történt, az jelentkezzen a 112-es segélyhívón.

fotó: RTL Híradó

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email