Watermarking digital photos and images
https://fm-pdf.com/image-watermark/
Created by Image Watermark Studio.

Újabb érdi siker, ezúttal Gyirmóton

Watermarking digital photos and images
https://fm-pdf.com/image-watermark/
Created by Image Watermark Studio.

Újabb érdi siker, ezúttal Gyirmóton

Egyetlen gól döntött a Gyirmót FC Győr II. - Érdi VSE találkozón a labdarúgó NB III-ban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Már a 20. percben eldőlt a tabella 14. helyén álló Gyirmót és a 6. pozícióban lévő Érd ütközete a harmadosztályú labdarúgó-bajnokság nyugati csoportjának 35. fordulójában. Persze ezt akkor még nem tudhatták a felek.

A kisalföldi összecsapás első félidejében a vendégcsapat játszott fölényben, ennek a játéknak pedig Pál Szabolcs aratta le a gyümölcsét a 20. percben, amikor bevette a hazai kaput. A szünetig nem esett újabb találat, mint ahogy a második játékrészben sem. Hiába javult fel a gyirmótiak játéka és veszélyeztettek több alkalommal is, Kertész Ferenc kapus eszén nem tudtak túljárni és már nem változott az eredmény. Az Érdi VSE 1-0-ra nyert.

A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy ez volt az érdi gárda huszadik párharca az idei szezonban, amelyet kapott gól nélkül hozott le.

„Az első félidőben jól játszottunk, sok labdát szereztünk az ellenfél térfelén, hamar jött a gól is. Megvoltak a lehetőségeink, hogy lezárjuk a találkozót, de sajnos az utolsó passzokba rendre hiba csúszott. A második félidőben némiképp  csökkent a koncentrációnk és kiegyenlítődött a játék, majd a meccs vége felé be is szorultunk a kapunk elé. De hoztuk a kötelezőt és túl vagyunk ezen a megterhelő héten, rákanyarodhatunk az utolsó fordulókra”

— nyilatkozta Ebedli Zoltán, az Érdi VSE edzője.

Labdarúgó NB III Nyugati csoport, 35. forduló
Gyirmót FC Győr II. – Érdi VSE 0-1 (0-1)
Gól: Pál Sz. 20.

A tabellán egy helyet javítva már ötödik helyen található az Érdi VSE.

Balogh István/archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email