masters_tanc_erdi_eredmenyek

Aranyérmesek lettek az érdi kis táncoslányok

masters_tanc_erdi_eredmenyek

Aranyérmesek lettek az érdi kis táncoslányok

Volt okuk örömre Sárdi Anita növendékeinek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Masters SE fiatal tehetségei dupla versenyen léptek színpadra Budapesten. Előbb Kick Dance-, utóbb területi versenyen remekeltek a versenyzők.

A Kick Dance versenyen a Bambini children nagyformáció a dobogó legfelső fokára állhatott. Ugyanitt a Show Time children kisformációnak az előkelő bronzérmet sikerült megszereznie, a Party Time serdülő kisformáció pedig ötödikként végzett.

A területi bajnokságon szintén szereztek érmet az egyesület növendékei: a dobogó harmadik fokáig táncolta magát az Original juveniles kisformáció. Egy hellyel lemaradva a top háromtól, negyedikként zárta a versenyt a Primary children kisformáció, valamint az Antigravity Girls nagyformáció. Ugyanilyen eredményt ért el a First junior kisformáció és a Little Heroes juveniles nagyformáció is, a Treasure Ladies dance kisformáció hatodik helyen végzett.

„Ismét eredményes versenyen vagyunk túl, a délelőtti és a délutáni programon mutatott teljesítménnyel is elégedettek lehettünk. A felkészülés természetesen nem áll meg, hiszen az előttünk álló hétvégén kétnapos országos versenyen mérettetik meg magukat táncosaink”

— értékelt Sárdi Anita, a Masters Sportegyesület vezetőedzője.

Fotó: Masters SE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email