nyari_tabor

Úgy viszik a nyári táborokat, mint a cukrot

nyari_tabor

Úgy viszik a nyári táborokat, mint a cukrot

Az infláció és árak emelkedése sem töri meg a táborozási kedvet.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az elmúlt időszakban az infláció és az árak emelkedése egyre nagyobb terhet jelentett a családok számára, különösen a nyaralások és a szabadidős tevékenységek területén. Ennek ellenére a Táborfigyelő legfrissebb adatai azt mutatják, hogy a nyári táborok iránti kereslet továbbra is növekszik.

A jelenlegi, előzetes adataink alapján egy napközis tábor átlagára 45 ezer forint lesz, míg 70 ezer forint magasságában lesz az ottalvós táborok átlagos díja

– mondta el Tóth Béla, a Táborfigyelő gyermektábor-összehasonlító portál vezetője.

A szakember szerint az árak emelkedése ellenére a nyári táborok iránti kereslet továbbra is erős. A szülők fontosnak tartják, hogy gyermekeik maradandó élményeket szerezzenek a vakáció alatt.

A jelentkezések dinamikája egyezik a tavalyi rekordévvel, idén sokan élnek az április közepéig érvényes előfoglalási kedvezményekkel. Másrészt a szülők anyagi helyzete jobb, mint a 2017-es ugyanekkora mértékű áremelések idején

– tette hozzá a szakember.

A nyári táboroknak számos előnye van. A gyermekek új barátokat szerezhetnek és új készségeket sajátíthatnak el. Emellett a táborok általában tele vannak különféle szórakozási és tanulási lehetőségekkel, amelyek hozzájárulnak a lurkók személyes fejlődéséhez.

A témában az Érd FM 101.3 Bundáskenyér című reggeli műsorában készült beszélgetést itt hallgathatja meg:

forrás: taborfigyelo.hu

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email