20230410_092911

Dübörög a múzeumkertben az érdi Nyuszi Muri

20230410_092911

Dübörög a múzeumkertben az érdi Nyuszi Muri

A főtéren a nyuszival is találkozhattak a gyerekek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nagy izgalmak előzték meg az idei húsvéti nyuszifutamot, amely a városi Nagy Nyuszi Muri nyitóeseménye  volt. Három korosztálynak hirdették meg a versenyt, amelyre regisztrálni kellett. Közel nyolcvan gyermek indult el a megmérettetésen. Biciklivel és kismotorral is indulhattak a gyerekek.

Külön rajtoltak a 3 évesek, a 4-6 évesek és az ennél idősebbek is, tehát versenyzésre bőven volt lehetősége mindenkinek. Egyre nagyobb az érdeklődés az esemény iránt, így most a főtéren alakították ki a pályát, amely egyenesekből és mindössze egy kanyarból állt.

Fegyelmezetten sorakoztak fel a rajtvonalnál a gyerekek, hiszen azok akik sikeresen teljesítették a távot, találkozhattak az igazi húsvéti nyuszival, sőt csokitojásokkal és a rendőrség ajándékaival gazdagodhattak.

 

A közös fotók, a begyűjtött csokitojások után a múzeumkertben folytatódott a program, hiszen 10 órától elkezdődött a Nagy Húsvéti Nyuszi Muri, amely egészen 17 óráig várja a kikapcsolódni vágyó családokat. Színpadi programokkal, kézműves vásárral és népi interaktív játékokkal készültek a szervezők.

A rendezvény részletes programja ITT található.

Az eseményen készült képekből összeállított galériát itt tekintheti meg:

fotó: Gárdos Attila

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email