hangszer_230407

Tölts egy órát a hangszerek csodálatos világában

hangszer_230407

Tölts egy órát a hangszerek csodálatos világában

Ovisokat és kisiskolásokat várnak a zeneiskola és a könyvtár közös foglalkozására.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Két délelőttön át is a hangszereké lesz a főszerep a könyvtárban: április 12-én a Gyermekkönyvtárban, 13-án a Parkvárosi Közösségi Házban tart hangszerbemutatót a Lukin László AMI az óvodás és kisiskolás gyerekeknek.

„Ezek a foglalkozások nagyon sikeresek, főleg, ha közös éneklést is szervezünk a bemutató keretében. Tanáraink – és esetenként a velük érkező növendékek – bemutatják, hogyan szól egy-egy hangszer, milyen részekből áll” – mondta az ÉrdMostnak Molnár-Farkas Magdolna intézményvezető-helyettes.

„A gyerekek nagyon nyitottak, szeretik a zenét, és nagyon szeretnek énekelni” – tette hozzá Magdolna, aki szerint ezek az alkalmak kiváló alkalmat nyújtanak arra, hogy a gyerekek kedvet kapjanak a zenetanuláshoz.

A gyermekkönyvtárban megrendezésre kerülő hangszerbemutató már telt házas, de a Parkvárosi Közösségi Házba még várnak érdeklődőket. Jelentkezni Nida Judit igazgatóhelyettesnél lehet, a plakáton feltüntetett elérhetőségeken.

Aki szeretne megismerkedni a Lukin pedagógusaival, annak érdemes ellátogatnia az intézmény április 21-ei koncertére:  a zeneiskola művésztanárai adnak hangversenyt az Epicentrum Rendezvényközpontban (Érd, Jenő u. 15.)

Ha pedig a gyermek kedvet kapott a zenetanuláshoz, részt vehet a zeneiskola felvételi meghallgatásán, amit április 24-28. között tartanak. Részleteket itt találnak az érdeklődők.

Fotó: Pixabay

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email